Örömmel értesültünk róla, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi felelősségvállalás kollégiuma által 2017. december 29-én megjelentetett NEA-18-TF-SZ kódszámú, “Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2018.”  című pályázati kiírásra benyújtott, NEA-TF-18-SZ-0063 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, “Szív Csücske” nyári táborozás 2018. című pályázatunk 970 000 Ft összegű támogatásban részesült.

A tábor kezdete, augusztus 13! Pollushof Panzió és étterem, a Gerecse lábánál.  36 embert viszünk, és nagyon nagyon nagy élmény, lesz mindenkinek ezt megígérem!
Külön öröm nekem személy szerint, hogy ilyen helyre vihetek gyerekeket, akiknek sajnos nem adatik meg hogy el jussanak egyhamar. De ez is csak egy fogadalmam volt, ami a sokból eddig megvalósult. Jövőre jobbat szeretnék még ettől is csinálni, de ami tényleg jól esett, az az hogy elért sok emberhez az a mondatom. HOGY EZ MOST MINDENKIÉRT VAN !!! Innentől már a faluért is leszünk, már nem csak az alapítvány családjait segítjük csak. Valójában már úgyis sok magán ember keres meg minket ezzel vagy azzal.

Külön öröm hogy ilyen pályázat írom és segítségem van mint Kárpáti Noémi: Neki külön köszönet:) RÉSZEMRŐL.
Szép estet Szív csücske.

Íme a beszámoló és néhány kép: